Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Julemenu 1

Marinerede sild

m/ karrysalat æg og løg

Stegt rødspætte

m/ remoulade og citron

Tartelet

m/ hønsekød i asparges

Glaseret Hamburgerryg

m/ grønlangkål og brunede kartofler

Ribbensteg

m/ rødkål

Ris a la mande

m/ kirsebærsauce

(minimum 10 couverter, ekskl. brød  
og smør).................Kr. 159,-

Julemenu 2

Kogt rødspætte m/mousse

Æg, rejer ,dressing og flütes

Marineret andebryst

m/ rødkål

Mørbradbøf i flødesauce

m/ grøn salat og dressing

Glaseret hamburgerryg

m/ grønlangkål og brunede kartofler

Osteanretning

m/ kiks og frugt 

(minimum 10 couverter, ekskl. brød 
og smør)................Kr. 175,-